שימושון php

המנהלים: שמואל, רדיופון, כותב מוסמך, חוקר, אאד

sbb0799
הודעות: 310
הצטרף: 12:39 08/02/2017

Re: שימושון php

הודעהעל ידי sbb0799 » 19:38 30/04/2019

תכנס לכתובת שנתת לי ותגיד מה אתה רואה

אלחנן אנסבכר
הודעות: 43
הצטרף: 13:30 15/04/2018

Re: שימושון php

הודעהעל ידי אלחנן אנסבכר » 19:45 30/04/2019

Notice: Undefined index: a in /storage/ssd1/987/9398987/public_html/aaaaaaaaa.php on line 2

Notice: Undefined offset: 1 in /storage/ssd1/987/9398987/public_html/aaaaaaaaa.php on line 8
id_list_message=t-הסכום שנטען בַּרַב קַו סך הכל הוא.n-0.t-שקלים, וֶ.n-0.t-אגורות.

sbb0799
הודעות: 310
הצטרף: 12:39 08/02/2017

Re: שימושון php

הודעהעל ידי sbb0799 » 19:59 30/04/2019

שתי השורות הראשונות מיותרים
צריך לחפש את ההגדרה איך להוריד את זה

chaim7
הודעות: 49
הצטרף: 17:07 16/08/2016

Re: שימושון php

הודעהעל ידי chaim7 » 20:10 30/04/2019

sbb0799 כתב:האתר כותב את כל השגיאות

אם אפשר גם לשאול מה השגיאות שיש בקוד שהוא כתב בשורה 2 ובשורה 8?

sbb0799
הודעות: 310
הצטרף: 12:39 08/02/2017

Re: שימושון php

הודעהעל ידי sbb0799 » 20:15 30/04/2019

לא נעשה שימוש בערך הנמצא בשורה 2
לא נעשה שימוש בערך הנמצא בשורה 8

chaim7
הודעות: 49
הצטרף: 17:07 16/08/2016

Re: שימושון php

הודעהעל ידי chaim7 » 20:25 30/04/2019

אני מציע פתרון.
האם הוא יכול לאתחל את המשתנה עם ערך התחלתי בשביל שלא תופיע הערה?
אני מתכוון אם היה מתחיל את הקוד

קוד: בחר הכל

$a=0
$cd=0

sbb0799
הודעות: 310
הצטרף: 12:39 08/02/2017

Re: שימושון php

הודעהעל ידי sbb0799 » 20:42 30/04/2019

יכול להיות שיפתור את הבעיה
אבל בכללי אי אפשר לעבוד נורמלי עם הערות אלו
זה נועד לנוחות למפתחים לפני שמפרסמים את המערכת שלהם לציבור כדי לעלות על בגים

אלחנן אנסבכר
הודעות: 43
הצטרף: 13:30 15/04/2018

Re: שימושון php

הודעהעל ידי אלחנן אנסבכר » 20:46 30/04/2019

תודה רבה לכל העוזרים. זה כבר לא כל כך קריטי, בינתיים זה עובד איכשהו.
תוכלו לשמוע 04-843-1826
אם יהיה פתרון זה סתם יהיה נחמד יותר ששם זה יישמע כמו שאר הפרופילים.

455
הודעות: 17
הצטרף: 08:08 16/03/2017

Re: שימושון php

הודעהעל ידי 455 » 10:32 05/05/2019

שלום.

למען ההגינות אציין מראש שזו פעם ראשונה שאני מנסה להשתמש בAPI.
ברצוני לזהות את מספר המתקשר [שלב ראשון כדי להחזיר לו נתונים מרשימה, אבל גם השלב הראשון לא עובד לי]

זה מה שכתבתי בקובץ PHP

קוד: בחר הכל

<?php
$ApiPhone = $_GET['ApiPhone'];   //הצבת משתנה שמקבל את מספר המתקשר
if ($ApiPhone!=NULL)    //תנאי שבודק האם התקבל מספר
{               //באם המספר מופיע נותן פקודה להדפיס את המספר
          print "id_list_message=t-";
        print "מספרכם הוא ";
        print " ";
         print $ApiPhone;
}
else{               //באם לא התקבל מספר מחזיר תשובה אחרת
          print "id_list_message=t-";
        print "לא נמצא מידע";
}
?>

וזה מה שכתבתי בהגדרות מתקדמות בשלוחה [כשהכוכביות הם שם האתר כמובן]

קוד: בחר הכל

type=api
api_link=https://***/apiPhone.php
api_phone_send=yes
api_did_send=no
api_extension_send=no
api_enter_id_send=no
api_enter_id_name_send=no
api_hangup_send=yes

וזה מה שיצא לי בלוג:

קוד: בחר הכל

Folder#8/3%Phone#05********%Date#05/05/2019%Time#10:21:43%HebrewDate#ל׳ ניסן תשע״ט%ApiSend#https://***.com/apiPhone.php?ApiCallId^639168041a741a253ead88b3918eb912d658c6be*ApiPhone^05***********%ApiAnswer#id_list_message^t-מספרכם הוא  *********05


ועם הכל כשאני נכנס לשלוחה איני שומע דבר

אשמח לעזרה
תודה

אלחנן אנסבכר
הודעות: 43
הצטרף: 13:30 15/04/2018

Re: שימושון php

הודעהעל ידי אלחנן אנסבכר » 10:39 05/05/2019

אולי שכחת להעלות לשלוחה קובץ שמע שיאמר מה לעשות?


חזור אל “פורום מפתחים API”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 3 אורחים