אורך של הקראת נתונים

המנהלים: שמואל, רדיופון, כותב מוסמך, חוקר, אאד

קול הירושלמי
הודעות: 402
הצטרף: 14:33 14/06/2018

Re: אורך של הקראת נתונים

הודעהעל ידי קול הירושלמי » 19:35 22/09/2019

תבדוק שאין לך באמצע שום תו חריג מהקבוצה הבאה שבמערך:

קוד: בחר הכל

array(',-,",.);

chaim7
הודעות: 49
הצטרף: 17:07 16/08/2016

Re: אורך של הקראת נתונים

הודעהעל ידי chaim7 » 09:29 23/09/2019

תודה רבה!
איך אני בודק אם האות האחרונה זה רווח? (בשביל שלא לחתוך באמצע מילה)

קול הירושלמי
הודעות: 402
הצטרף: 14:33 14/06/2018

Re: אורך של הקראת נתונים

הודעהעל ידי קול הירושלמי » 20:15 23/09/2019

תשתמש ב-trim

111
הודעות: 244
הצטרף: 19:35 12/02/2018

Re: אורך של הקראת נתונים

הודעהעל ידי 111 » 21:26 23/11/2019

chaim7 כתב:תודה רבה!
איך אני בודק אם האות האחרונה זה רווח? (בשביל שלא לחתוך באמצע מילה)

"chaim 7" יש מקום ליצור איתך קשר או יש מי שיודע המייל שלו (קצת דחוף)
המייל שלי הו 9196UU@gmail.com או 01TELTECH@gmail.com

קול הירושלמי
הודעות: 402
הצטרף: 14:33 14/06/2018

Re: אורך של הקראת נתונים

הודעהעל ידי קול הירושלמי » 14:32 24/11/2019

chaim7 כתב:תודה רבה!
איך אני בודק אם האות האחרונה זה רווח? (בשביל שלא לחתוך באמצע מילה)


קוד: בחר הכל


substr
("Hello world",-1);

chaim7
הודעות: 49
הצטרף: 17:07 16/08/2016

Re: אורך של הקראת נתונים

הודעהעל ידי chaim7 » 18:44 24/11/2019

תודה רבה!!!
זה עבד לי מצויין באנגלית, אבל בעברית זה התחיל לקשקש ג'יבריש
הנה הקוד ששימושי בשבילי ואם זה יעזור למישהו, והיה זה שכרי:

קוד: בחר הכל

<?php
$text = "מי אני ומה שמי אליהו הנביא";

for ($i = mb_strlen($text, "UTF-8"); $i >=0 ; $i--) {
//    echo mb_substr($text, $i, 1, 'UTF-8');
//    echo "<br>";
 if(mb_substr($text, $i, 1, 'UTF-8')==" "){
    echo "רווח אחרון בתיו מספר $i<br>";
      break;
}
};

קול הירושלמי
הודעות: 402
הצטרף: 14:33 14/06/2018

Re: אורך של הקראת נתונים

הודעהעל ידי קול הירושלמי » 19:40 24/11/2019

מה רע ב-trim

קוד: בחר הכל


echo trim
($text);
 

זה עובד מצוין גם בעברית

chaim7
הודעות: 49
הצטרף: 17:07 16/08/2016

Re: אורך של הקראת נתונים

הודעהעל ידי chaim7 » 20:12 24/11/2019

סליחה, מתנצל שלא הגבתי כשכתבת את זה למעלה.
ניסיתי ללמוד את הפונקציה trim איך זה נותן נתונים על ערך X מתוך לולאה מספרית.
אדהכי והכי מצאתי את 'ידידי הנאמן' "mb_substr" שפתח לי כמה שערים חשובים מבחינתי בעולם PHP
אז פשוט אימצתי אותו...
אדרבה, תוכל לתת דוגמא איך להשתמש עם trim בשביל למצוא את הרווח האחרון בסטרינג?
בשבילי זה מאוד יעזור
תודה רבה!!!

קול הירושלמי
הודעות: 402
הצטרף: 14:33 14/06/2018

Re: אורך של הקראת נתונים

הודעהעל ידי קול הירושלמי » 16:05 25/11/2019

trim פשוט מוחק את הרווחים משני הצדדים של הטקסט, הוא לא הופך את הטקסט למערך
אם אתה משתמש ב-mb_substr (והשרת שלך תומך בו) תוכל לגשת במהירות לאיבר האחרון במערך שנוצר באמצעות

קוד: בחר הכל


$last 
= end($array);
var_dump($last);

והחל מגירסה 7.3.0 של PHP

קוד: בחר הכל


$last 
= array_key_last($array);
var_dump($last);

chaim7
הודעות: 49
הצטרף: 17:07 16/08/2016

Re: אורך של הקראת נתונים

הודעהעל ידי chaim7 » 19:24 25/11/2019

אני יעבוד על זה
תודה רבה!!!


חזור אל “פורום מפתחים API”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד