העלאת קובץ לשרת ע"י קישור

המנהלים: שמואל4, כותב מוסמך, חוקר, אאד, רדיופון

AG הפקות
הודעות: 80
הצטרף: 19:36 11/03/2018

Re: העלאת קובץ לשרת ע"י קישור

הודעהעל ידי AG הפקות » 17:03 13/05/2018

011371 כתב:
AG הפקות כתב:
011371 כתב:

קוד: בחר הכל

$path='files/filname.wav';
$handle = fopen( $path , 'w' ) ;
fputs( $handle , $file );
fclose($handle) ;

אתם פשוט מדהימים!!!
תודה רבה!

עוד שאלה קטנה: איך אני מעלה לשרת שלי קובץ ממערכת שלי מימות המשיח?

אותו דבר , רק הקישור צריך להיות לAPI של ימות , עם הטוקן ושם הקובץ בשאילתה אחרי ה?

ככה?

קוד: בחר הכל

https://www.call2all.co.il/ym/dl.php?token=*******&what=ivr2%3A9%2F029.wav&dl=0&type=mp3


מישום מה לא עובד לי כך...

011371
הודעות: 999
הצטרף: 23:33 07/12/2017

Re: העלאת קובץ לשרת ע"י קישור

הודעהעל ידי 011371 » 17:12 13/05/2018

AG הפקות כתב:
011371 כתב:
AG הפקות כתב:אתם פשוט מדהימים!!!
תודה רבה!

עוד שאלה קטנה: איך אני מעלה לשרת שלי קובץ ממערכת שלי מימות המשיח?

אותו דבר , רק הקישור צריך להיות לAPI של ימות , עם הטוקן ושם הקובץ בשאילתה אחרי ה?

ככה?

קוד: בחר הכל

https://www.call2all.co.il/ym/dl.php?token=*******&what=ivr2%3A9%2F029.wav&dl=0&type=mp3


מישום מה לא עובד לי כך...

ניסית לגשת למקום הלא נכון (מי הפנה אותך לשם?)

זה הקישור הנכון

קוד: בחר הכל

https://www.call2all.co.il/ym/api/DownloadFile?token=**********&path=ivr/1/000.wav

מנחם מענדל מענדי
הודעות: 928
הצטרף: 16:42 28/04/2016

Re: העלאת קובץ לשרת ע"י קישור

הודעהעל ידי מנחם מענדל מענדי » 20:10 19/06/2018

אני גם מנסה לעשות ולא מצליח

קוד: בחר הכל

$url = "https://ahavat-israel.net/mmf.mp3";
$path000="ivr/00";
$File000 = new oFile('ext.ini', 'text/plain',
file_get_contents($url)); 
$body = array
(
'path' => $path000,
'convertAudio' => 1,
'fileUpload' => $File000
);
$a000 = $con -> connecting('UploadFile', $body);

if($a000 -> responseStatus == OK)
{echo "<center><font color='green' size='5'>ההודעה נשלחה בהצלחה</font></center>";}

011371
הודעות: 999
הצטרף: 23:33 07/12/2017

Re: העלאת קובץ לשרת ע"י קישור

הודעהעל ידי 011371 » 22:02 19/06/2018

מנחם מענדל מענדי כתב:אני גם מנסה לעשות ולא מצליח

קוד: בחר הכל

$url = "https://ahavat-israel.net/mmf.mp3";
$path000="ivr/00";
$File000 = new oFile('ext.ini', 'text/plain',
file_get_contents($url)); 
$body = array
(
'path' => $path000,
'convertAudio' => 1,
'fileUpload' => $File000
);
$a000 = $con -> connecting('UploadFile', $body);

if($a000 -> responseStatus == OK)
{echo "<center><font color='green' size='5'>ההודעה נשלחה בהצלחה</font></center>";}

הנתיב $path000="ivr/00";
לא תקין כי הוא לא כולל את שם קובץ היעד
דוגמא לנתיב תקין

קוד: בחר הכל

$path000="ivr/00/000.wav";

מנחם מענדל מענדי
הודעות: 928
הצטרף: 16:42 28/04/2016

Re: העלאת קובץ לשרת ע"י קישור

הודעהעל ידי מנחם מענדל מענדי » 22:24 19/06/2018

011371 כתב:
מנחם מענדל מענדי כתב:אני גם מנסה לעשות ולא מצליח

קוד: בחר הכל

$url = "https://ahavat-israel.net/mmf.mp3";
$path000="ivr/00";
$File000 = new oFile('ext.ini', 'text/plain',
file_get_contents($url)); 
$body = array
(
'path' => $path000,
'convertAudio' => 1,
'fileUpload' => $File000
);
$a000 = $con -> connecting('UploadFile', $body);

if($a000 -> responseStatus == OK)
{echo "<center><font color='green' size='5'>ההודעה נשלחה בהצלחה</font></center>";}

הנתיב $path000="ivr/00";
לא תקין כי הוא לא כולל את שם קובץ היעד
דוגמא לנתיב תקין

קוד: בחר הכל

$path000="ivr/00/000.wav";

הורדתי בכוונה את השורה כאן וגם עם הסיומת של הקובץ זה לא הולך.
האם מה שהגדרתי נכון בכלל חוץ ממה שהערת לי?

011371
הודעות: 999
הצטרף: 23:33 07/12/2017

Re: העלאת קובץ לשרת ע"י קישור

הודעהעל ידי 011371 » 22:58 19/06/2018

מנחם מענדל מענדי כתב:
011371 כתב:
מנחם מענדל מענדי כתב:אני גם מנסה לעשות ולא מצליח

קוד: בחר הכל

$url = "https://ahavat-israel.net/mmf.mp3";
$path000="ivr/00";
$File000 = new oFile('ext.ini', 'text/plain',
file_get_contents($url)); 
$body = array
(
'path' => $path000,
'convertAudio' => 1,
'fileUpload' => $File000
);
$a000 = $con -> connecting('UploadFile', $body);

if($a000 -> responseStatus == OK)
{echo "<center><font color='green' size='5'>ההודעה נשלחה בהצלחה</font></center>";}

הנתיב $path000="ivr/00";
לא תקין כי הוא לא כולל את שם קובץ היעד
דוגמא לנתיב תקין

קוד: בחר הכל

$path000="ivr/00/000.wav";

הורדתי בכוונה את השורה כאן וגם עם הסיומת של הקובץ זה לא הולך.
האם מה שהגדרתי נכון בכלל חוץ ממה שהערת לי?

כן,
אבל גם הכתובת https://ahavat-israel.net/mmf.mp3 לא מובילה לשום מקום

מנחם מענדל מענדי
הודעות: 928
הצטרף: 16:42 28/04/2016

Re: העלאת קובץ לשרת ע"י קישור

הודעהעל ידי מנחם מענדל מענדי » 07:01 20/06/2018

011371 כתב:
מנחם מענדל מענדי כתב:
011371 כתב:הנתיב $path000="ivr/00";
לא תקין כי הוא לא כולל את שם קובץ היעד
דוגמא לנתיב תקין

קוד: בחר הכל

$path000="ivr/00/000.wav";

הורדתי בכוונה את השורה כאן וגם עם הסיומת של הקובץ זה לא הולך.
האם מה שהגדרתי נכון בכלל חוץ ממה שהערת לי?

כן,
אבל גם הכתובת https://ahavat-israel.net/mmf.mp3 לא מובילה לשום מקום

אני יודע. נתתי קישור דמה כלומר לא הקישור האמיתי.
אני מדבר בפועל איך אני עושה את מה שביקשתי על כל קישור.

chaim7
הודעות: 46
הצטרף: 17:07 16/08/2016

Re: העלאת קובץ לשרת ע"י קישור

הודעהעל ידי chaim7 » 20:41 02/10/2019

שלום וברכה!
לרווחת הציבור, קוד לחילוץ טוקן ולהעלות קובץ לשרת, אולי יהיה לתועלת לעוד מישהו והיה זה שכרי
כמובן, התודה והברכה לאנשים הנפלאים פה בפורם שלא חוסכים מאמץ לעזור לעוד מישהו, ועיקר הקוד הזה מבוסס עליהם. חן חן להם!
... אז גם אני מנסה להידבק בדרכים של אנשים טובים....
בהצלחה!

קוד: בחר הכל

<?php
 
 
// From URL to get webpage contents.
$url = "https://www.call2all.co.il/ym/api/Login?username=079_______&password=0_________6";
 
// Initialize a CURL session.
$ch = curl_init(); 
 
// Return Page contents.
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
 
//grab URL and pass it to the variable.
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url);
 
$result = curl_exec($ch);
 
$string = "$result";
//echo $result; 
 

// 8 characters in 12 bytes
//מחץל מתוך הטקסט מלל
$charsCount = mb_strlen($string, 'UTF-8');
echo "$string <br>";
for($i = 0; $i < $charsCount; $i++){
    $char = mb_substr($string, $i, 5, 'UTF-8');
    $char2= mb_substr($string, $i+8, 16, 'UTF-8');
if($char == "token"){

$url = "https://www.call2all.co.il/ym/api/DownloadFile?token=$char2&path=ivr/5/M1000.wav";
echo "$char2<br>";
$file= file_get_contents($url) ;

    $path= $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . '/M1000.wav';
$handle = fopen( $path , 'w' ) ;
fputs( $handle , $file );
fclose($handle) ;
}
   
}

 
?>

רק שאלה קטנה למומחים:
האם זה חשוב לשמור את הטוקן לשימוש חוזר [במשך השעה שהוא בתוקף]? או אפשר לבקש טוקן חדש בכל פעולה (כמו הקוד לעיל) ושלום על ישראל -הכל בסדר?


חזור אל “פורום מפתחים API”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים