אורך של הקראת נתונים

המנהלים: שמואל4, כותב מוסמך, חוקר, אאד, רדיופון

chaim7
הודעות: 46
הצטרף: 17:07 16/08/2016

אורך של הקראת נתונים

הודעהעל ידי chaim7 » 23:49 16/09/2019

אני מקריא למשתמש נתונים דרך api, ואחרי 104 מילים {ובמקרה אחר הצלחתי להגיע ל116} קופצת הודעה "לא הוקשה בחירה" וחוזר להתחלת ההקראה.
מישהו יודע למה זה קורה? [אין נקודות ומקפים בטקסט] אליו יש הגדרה שמבטלת את ההגבלה של 104 מילים?
ראיתי שבעיקרון אפשר לייצר קבצי הקראה ארוכים מאוד באיזה אורך שרוצים בשלוחת playfile
https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic.php?f=8&t=1368&p=7083&hilit=אורך+הודעות+tts#p7083
אולי להיות קצת יותר ספציפי, המלל נשלח בתוך read. אולי לזה יש הגדרה שמגבילה את אורך המלל?

קוד: בחר הכל

echo "read=t-$note $Item_name_message $message7 =Select_or_Continue,No,1,1,5,No,yes,No,*/,1234590";

sbb0799
הודעות: 275
הצטרף: 12:39 08/02/2017

Re: אורך של הקראת נתונים

הודעהעל ידי sbb0799 » 07:18 17/09/2019

ניסית לשנות את ההמתנה לסיום הקשה למשהו יותר ארוך או לבטל לגמרי?

chaim7
הודעות: 46
הצטרף: 17:07 16/08/2016

Re: אורך של הקראת נתונים

הודעהעל ידי chaim7 » 08:12 17/09/2019

רעיון יפה, באמת לא חשבתי על זה
הנה התוצאות:
עדכנתי את זה ל50 והוא קרא לי 83 מילים ואז נהיה שקט
ואז השארתי את ההגדרה ריקה - ו... אחרי 83 מילים הוא אומר 'לא הוקשה בחירה'
(533 תוים עם רווחים ו450 בלי רווחים)

sbb0799
הודעות: 275
הצטרף: 12:39 08/02/2017

Re: אורך של הקראת נתונים

הודעהעל ידי sbb0799 » 18:37 17/09/2019

מה קורה בid_list_message

chaim7
הודעות: 46
הצטרף: 17:07 16/08/2016

Re: אורך של הקראת נתונים

הודעהעל ידי chaim7 » 19:59 17/09/2019

id_list_message עובד מצויין, רק שאי אפשר להקיש כלום תוך כדי הקראה.
(האם זה שהנתונים נשלחים בתור get ולא בפוסט יכול לעשות הבדל?
בתיקיה LogApi.ymgr כל הסיכומים מופיעים, זאת אומרת ש'ימות המשיח' קיבל את המידע, רק שהוא נחתך באמצע הקריאה)

chaim7
הודעות: 46
הצטרף: 17:07 16/08/2016

Re: אורך של הקראת נתונים

הודעהעל ידי chaim7 » 02:42 18/09/2019

סליחה טעיתי! עבדתי כל הערב לתקן את כל הקוד בשילוב של id_list_message
[השעה כבא עשרים לשלש לפנות בוקר...]
read& לאכזבתי גם פה הוא הקריא 89 מילים (485 בלי רווחים, 575 עם רווחים) בלבד, ואז חתך ועבר לטקסט כותרת של read
id_list_message עבד לי סביר עם &go_to_folder=/4/1/2& בסוף, את זה הוא קרא לי בסדר. אולי גם שם הוא חותך, ועכשיו אני משחק עם יותר מלל? יכול להיות
אני כבר בודק....
אוי ואבוי!! לא!
גם שם חותך, אין שום הבדל בין המודולים, בכולם הקראה מתוך api חותך בין המילה ה80 למילה ה116 למרות שזה מגיע לשרת של ימות בשלימות!!!
מה עושים???
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

קביעתא
הודעות: 355
הצטרף: 16:54 04/04/2016
מיקום: ארץ ישראל
יצירת קשר:

Re: אורך של הקראת נתונים

הודעהעל ידי קביעתא » 03:21 18/09/2019

אולי יש הבדל בין השרתים של ימות
אגב יש סיכוי שימות מגבילים את תווי ההקראה ? (זכור לי שדובר שהיה הגבלה ל 255 תו)

chaim7
הודעות: 46
הצטרף: 17:07 16/08/2016

Re: אורך של הקראת נתונים

הודעהעל ידי chaim7 » 00:15 22/09/2019

מצויין! הרעיון שלך נשמע אמיתי.
אם כן, פשוט צריך לחלק את הקריאה ל'הקראה' ל2 פעמים.
השאלה היא אם מישהו מסכים לעזור לעשות פונקציה שתחלק את $message13 למשל אחרי 255 תוים להודעה נוספת?
כך שיצא משהו כמו

קוד: בחר הכל

echo "read=t- $message2 .t- $message2 =Select_or_Continue,No,1,1,5,No,yes,No,*/,1234590";

אני לא יודע איך לעשות את זה עדיין
מישהו יכול לעזור בבקשה?

קביעתא
הודעות: 355
הצטרף: 16:54 04/04/2016
מיקום: ארץ ישראל
יצירת קשר:

Re: אורך של הקראת נתונים

הודעהעל ידי קביעתא » 03:26 22/09/2019

לעשות פיצול לאחר 255 תוים לא יודע איך עושים
אבל אני שם לך דוגמה שהשתמשתי להשמיע אגורות, כשיש לך נקודה באמצע (מיועד לתאריך)

קוד: בחר הכל

list($month, $day, $year) = split('[/.-]', $date);

sbb0799
הודעות: 275
הצטרף: 12:39 08/02/2017

Re: אורך של הקראת נתונים

הודעהעל ידי sbb0799 » 13:27 22/09/2019

נראה לי שזה התפרון

קוד: בחר הכל

$output = str_split($string, 255);

זה יוצר לך מערך מכל 255 תווים ואז אתה צריך ליצור לולאה שתריץ את כל המערך + t-


חזור אל “פורום מפתחים API”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים